www.phoebe-tonkin.eu
Valutaer:
goedkope kleding,kleding winkel,kleding dames,kleding heren
Forside ::  Retur og udskiftning

Retur og udskiftning


Retur

Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her "Hvad du ser på vores hjemmeside er hvad du får i 7 dage". Før du nyder let udvekslings- og returpolitik, skal du kontakte os med returforsendelsesadresse, inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige stand. Dvs. ikke slidt, ændret eller vasket med alle mærker fastgjort.

Alle bestilte varer er de rigtige varer, du vælger her. Vi lover dig om den rigtige ordrepakke. Så hvis du returnerer de rigtige varer til refusion, er alle returvarer genstand for en del af restocking gebyr og bank provision. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.

Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved returnering af ordrepakker, du er ansvarlig for forsendelsesomkostningerne. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser. Alle returnerede varer skal sendes til den fragtadresse vi sender til dig, når du får vores feedback her!

Udveksling

Vi accepterer udvekslinger i en anden størrelse eller farve inden for 7 dage efter den oprindelige ordren afsendelsesdato, hvis det er vores skyld. Kontakt os venligst med dit bestillingsnummer, og et af vores medarbejdere hjælper dig. Hvis du ønsker at udveksle varer til en anden stil, skal du returnere dine varer til refusion i henhold til Returpolitik og placere en ny ordre for den stil du foretrækker.

Du skal kontakte os, inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige stand. Dvs. ikke slidt, ændret eller vasket med alle mærker fastgjort. Slidte eller beskidte genstande vil blive returneret til dig.

Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved udveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for fragt- og håndteringsomkostningerne for forsendelse af de udvekslede varer tilbage til dig. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varer til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.

Tilbage